Doorpakken met Impact

Doorpakken met impact is een training voor projecten en organisaties die op een lokaal vernieuwende wijze bijdragen aan de aanpak van een actueel maatschappelijk vraagstuk.

Over de workshop

Als deelnemer maak je kennis met verschillende modellen voor het verduurzamen en opschalen van vernieuwend initiatief en leer je die te vertalen naar je eigen project of organisatie en lokale context. Gaat jouw oplossing voor minder zwerfafval bijvoorbeeld de meeste mensen bereiken door alles vanuit je eigen stichting te regelen (en gaat je organisatie dus groeien)? Dan vraagt dat om andere organisatorische, formele, juridische en inhoudelijke keuzen en stappen, dan bij een route waarbij je aansluit bij of opgaat in een groter verband, of wanneer je waarschijnlijk de meeste impact kunt bereiken via een soort ‘open source-’ of communitymodel waarin je veel meer controle opgeeft. Je brengt daarbij wat je doet tot de essentie terug: wat is er minimaal, maar absoluut nodig om te kunnen doorpakken met de impact die je wilt bereiken? Van daaruit bouw je door aan een strategie.

Je gaat bovendien aan de slag met wat je in jouw rol nodig hebt. Bij Scale Matters gaat het vaak over ‘aanstekelijk leiderschap’, de kracht om met wat je doet en hoe je het doet anderen enthousiast te maken en in een actieve stand te krijgen.

Aanmelden

Doorpakken met Impact wordt gegeven in gemeenten die de workshop voor hun lokale initiatieven hebben ingekocht. Interesse? Vul het onderstaande formuliertje in.

Meer informatie

Neem voor meer informatie over deze workshop contact op met Martijn Arnoldus:

   +3185 0185 071

   martijn@scalematters.nl